Ruokailuryhmät - Aitoa tunnelmaa!

Nyt ruokailuryhmät edullisesti netistä vaikka osamaksulla! Tutki ja valitse mieleinen ruokailutilan pöytäryhmä ja tilaa kotiinkuljetuksella ympäri Suomen. 

Suosimme aidosta puusta valmistettuja ekologisempia pöytäryhmiä. Ruokailuryhmät koostuvat eri puulajeista, lähinnä käyttökestoltaan pidempi ikäisistä kovapuulajeista. Acazia ruokailuryhmä on perinteikäs jyhkeämpi ja lämmin henkisyyttä luova akaasiapuuta oleva ruokailuryhmä tyyppi, jossa akaasiapuun iskunsietokyky on erittäin korkea. Acazia ruokailuryhmät saatavana ruskeana tai harmaa/valkoisena sekä eri ruokatuoli yhdistelminä. Vain mielikuvitus on rajana. Ruokailuryhmä materiaalina, massiivikoivu on suosittu keittiön ja olohuoneen ruokailuryhmä puulaji, mikä on myös erinomainen iskun kestävyydeltään sekä hygienisyydeltään. Massiivikoivuinen ruokailuryhmä on myös saatavana eri petsivärein. Valikoimissamme niin 6 hengen ruokailuryhmät, 4 hengen ruokailuryhmät sekä pienet kahden hengen ruokailuryhmät ovat suosittuja kokoluokkia. Saatavana myös 8 hengen ruokailuryhmät eri värein.

Nyt valikoimassa satoja pöytäryhmiä joita kaikkia ei netissä joten kysy myyjiltämme lisää eri ketjujen vaihtoehdoista. Yhdistelemällä eri ruokatuoleja niin väriltään kuin materiaaliltaan saat todella näyttäviä ruokailutilan ruokaryhmä kokonaisuuksia.