Kaluste-Matti - Kotisi hyvinvoinnissa!

Kodin huonekalut, MYÖS RÄÄTÄLÖITYNÄ kilpailukykyisin hinnoin kotiin toimitettuna ympäri Suomen, tule ja vertaa hintaa ja laatua!

Kaluste-Matti Oy on kotimainen, vuonna 1994 perheyrityksenä perustettu huonekalujen vähittäis- sekä tukkumyymälä. Toimintamme perustana on tarjota rehdisti kodin laadukkaita, myös räätälöityjä sekä ekologisempia huonekaluja edullisemmin, monipuolisesti ja palvelevasti sekä aidosti asiakasta kuunnellen ympäri Suomen. Haluamme olla osana kotisi hyvinvoinnissa joka sisältää nautinnollisemman sisustusratkaisun johon kuuluvat tuotehankinnoissasi mm. hygienisyys, ekologisuus (materiaalit) sekä yleinen ergonomia. 

Edullisen hinta-laatusuhteen lisäksi yrityksemme panostaa asiakkaidensa palveluun, tavoitteena saada asiakas tyytyväiseksi. Meillä on todellinen halu palvella asiakkaitamme ja ratkaista asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarpeensa ja mahdolliset toiveensa. Asiakaskyselyjen perusteella palvelumme onkin korkealla tasolla ja palveluamme myös haluamme aina kehittää. Haluamme myös tukea kotisi hyvinvointia tuotehankinnoissasi.

Valikoimmamme koostuvat pääosin suurten ketjujen valmistuttamien tehtaiden mallistoista sekä muiden tehtaiden sitoutumattomille huonekalumyyjille tarjottavista malleista globaalisti ympäri maailman. WWW-sivuillamme esiintyvät suosituimmat huonekalumallit, mutta lisäksi vapaiden mallistojen laajuus antaa kaikkiin tuoteryhmiin satoja tilausvaihtoehtoja myös räätälöitynä juuri Sinulle! Useissa tuoteryhmissä vahvuutenamme on yksilöllinen räätälöitävyys (mittatilausvaihtoehdot / personointi), eli mahdollisuus saada asiakkaan tarpeita vastaava tuote useista tuoteryhmistä. Toiminnassamme panostamme koko ajan enenevissä määrin ekologisempiin tuotteisiin sekä kotimaisuuteen.

Etsimme yhdessä sinulle mieluisan mallin järkihintaan ilman "poskettomia" lähtöhinnan korotuksia. Sivuillemme on suoraan laskettu tuotteisiin nettohinta jotka sisältävät alv 24%. Toimitamme tuotteemme kuljetuskelpoisuuden vuoksi pääosin osina ympäri Suomen alk. 10 eurolla. Suosittelemme omia turvallisempia sisäänkantopalveluja sekä samalla vanhojen kierrätykseen poisvientiä. Kysy lisää!

Valitse sivuillamme mieluinen tuote Ostoslistaan. Otamme yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse kysymästäsi tuotteesta. Ostoslista ei ole sitova tilaus vaan alustava kysely.

Olemme viime aikoina myös panostaneet toiminnassamme mm. tuotehankinnoihin jotka tuottavat vähemmän "hiilijalanjälkeä" sekä luonnonmateriaaleihin sekä kierrätysajatteluun.

Tule sinäkin tutustumaan hinta-laatusuhteeltaan edullisiin, mutta laadukkaisiin huonekaluihimme!

VERTAILLESSASI HUONEKALUKETJUJEN HINTOJA, MUISTA ALE-HINNOISSA TARKISTAA AINA OIKEA MAKSETTAVAKSI JÄÄVÄ HINTA. EI ALE-%, VAAN OIKEA ALE-HINTA! NETTISIVUILLAMME ON KÄYTÖSSÄ NS NETTOHINNOITTELU ELI PYSYVÄSTI EDULLISET HINNAT.

HUONEKALUT EDULLISESTI NETISTÄ! VAIKKA OSAMAKSULLA! MIKSI MAKSAA SAMASTA TAI VASTAAVASTA ENEMMÄN !?