Tervetuloa palvelevaan Kaluste-Mattiin!

Kodin huonekalut kilpailukykyisin hinnoin kotiin toimitettuna ympäri Suomen, tule ja vertaa hintaa ja laatua!

Kaluste-Matti Oy on kotimainen, vuonna 1994 perheyrityksenä perustettu huonekalujen vähittäis- sekä tukkumyymälä. Toimintamme perustana on tarjota rehdisti kodin laadukkaita huonekaluja edullisesti, monipuolisesti ja palvelevasti sekä aidosti asiakasta kuunnellen ympäri Suomen. Edullisuuden mahdollistavat matala liikekustannusrakenne ja kova työpanos sekä oma maahantuonti. Korkean laadun takaavat toimivat kotimaiset sekä ulkomaiset yhteistyökumppanit, tarkka tuoteseulonta ja monipuoliset hankintakanavat.

Edullisen hinta-laatusuhteen lisäksi yrityksemme panostaa asiakkaidensa palveluun, tavoitteena saada asiakas tyytyväiseksi. Meillä on todellinen halu palvella asiakkaitamme ja ratkaista asiakkaan kanssa yhdessä hänen tarpeensa ja mahdolliset toiveensa. Asiakaskyselyjen perusteella palvelumme onkin korkealla tasolla ja palveluamme myös haluamme aina kehittää.

Valikoimmamme koostuvat pääosin suurten ketjujen valmistuttamien tehtaiden mallistoista sekä muiden tehtaiden sitoutumattomille huonekalumyyjille tarjottavista malleista globaalisti ympäri maailman. WWW-sivuillamme esiintyvät suosituimmat huonekalumallit, mutta lisäksi vapaiden mallistojen laajuus antaa kaikkiin tuoteryhmiin satoja tilausvaihtoehtoja! Useissa tuoteryhmissä vahvuutenamme on yksilöllinen räätälöitävyys (mittatilausvaihtoehdot / personointi), eli mahdollisuus saada asiakkaan tarpeita vastaava tuote paremmalla todennäköisyydellä.

Etsimme yhdessä sinulle mieluisan mallin järkihintaan. Toimitamme tuotteemme kuljetuskelpoisuuden vuoksi pääosin osina ympäri Suomen alk. 10 eurolla, kysy lisää!

Valitse sivuillamme mieluinen tuote Ostoslistaan. Otamme yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse kysymästäsi tuotteesta. Ostoslista ei ole sitova tilaus vaan alustava kysely.

Olemme viime aikoina myös panostaneet toiminnassamme mm. tuotehankinnoihin jotka tuottavat vähemmän "hiilijalanjälkeä" sekä luonnonmateriaaleihin sekä kierrätysajatteluun.

Tule sinäkin tutustumaan hinta-laatusuhteeltaan edullisiin, mutta laadukkaisiin huonekaluihimme!

VERTAILLESSASI KETJUJEN HINTOJA, MUISTA ALE-HINNOISSA TARKISTAA AINA OIKEA HINTA. EI ALE-%, VAAN OIKEA ALE-HINTA!

HUONEKALUT EDULLISESTI NETISTÄ! VAIKKA OSAMAKSULLA! MIKSI MAKSAA SAMASTA TAI VASTAAVASTA ENEMMÄN !?