Jenkkisängyt - Jenkkisanky.fi verkkokauppa avattu, tervetuloa !

Laadukkaat jenkkisängyt edullisesti netistä vaikka osamaksulla, aina hyvä jenkkisänky tarjous! Jenkkisänky jos mikään on sellainen alusta missä rentoudut varmasti päivän askareiden jälkeen, kun se on vain omalle ja vierusnukkujan painolle ja toiveille suunniteltu. 

Jenkkisängyt koostuvat pääosin vaahdollisista ja jousitteisista välipatjoista joissa alla jäykemmät tai pehmeämmät runkosängyt. Jenkkisänkyjämme voit valita oman painon mukaisesti sekä eri verhoiluilla ja väreillä. Eritoten laadukkaammat Sleep&Dream -sarjan jenkkisängyt ovat suunniteltu nopammin hengittäviksi, allergiaystävällisimmiksi sekä vartaloa myötäilevyydeltään tarkemmiksi. Laadukas Sleep&Dream jenkkisänky-mallisto parantaa unesi laatua, jolloin heräät päivään virkeämmin. Basic Uni sarja on tällä hetkellä jopa Suomen edullisin jenkkisänky-sarja josta löytyy kaiken kokoisille ja painoisille nukkujille hyvät vaihtoehdot edullisemmin.

Tutustu lisää napakampaan Basic Uni Foam jenkkisänkyyn verkkokaupassamme jenkkisanky.fi.

Jenkkisängyn vakiokokoja saatavissa 80cm - 180cm leveydellä joista suosituimmat leveydet ovat jenkkisänky 120, jenkkisänky 140 sekä jenkkisanky 160 cm. Kysy myös jenkkisänky tarjous tehdas tilauksesta omilla mitoillasi, väreillä sekä täytteillä oman painosi mukaan. Tässä vain muutama esimerkki jenkkisängyistämme. Nyt myös suositut jenkkisängyt säilytystilalla. Myymme kaikki, myös laadukkaammat jenkkisängyt edullisesti.

Tutustu verkkokaupassamme Jenkkisanky.fi lisää!


Basic Uni 120cm jenkkisänky
Netto
Basic Uni 160cm jenkkisänky
Netto
Basic Uni Foam 160cm jenkkisänky
Netto
Familon Ergo 160x200cm jenkkisänky
Netto

Sivun alkuun