Jenkkisängyt - Jenkkisanky.fi verkkokauppa avattu, tervetuloa !

Laadukkaat jenkkisängyt edullisesti netistä vaikka osamaksulla, aina hyvä jenkkisänky tarjous! Jenkkisänky jos mikään on sellainen alusta missä rentoudut varmasti päivän askareiden jälkeen, kun se on vain omalle ja vierusnukkujan painolle ja toiveille suunniteltu. 

Jenkkisängyt koostuvat pääosin vaahdollisista ja jousitteisista välipatjoista joissa alla jäykemmät tai pehmeämmät runkosängyt. Jenkkisänkyjämme voit valita oman painon mukaisesti sekä eri verhoiluilla ja väreillä. Sänky on paikka, jossa vietät kolmanneksen elämästäsi. Siksi laadukkaan sängyn valintaan kannattaa panostaa huolella. Eritoten laadukkaammat Sleep&Dream -sarjan (tutustu linkistä materiaaliin) jenkkisängyt ovat suunniteltu nopammin hengittäviksi, allergiaystävällisimmiksi sekä vartaloa myötäilevyydeltään tarkemmiksi. Laadukas Sleep&Dream jenkkisänky-mallisto parantaa unesi laatua, jolloin heräät päivääsi virkeämmin. Basic Uni sarja on tällä hetkellä jopa Suomen edullisin jenkkisänky-sarja josta löytyy kaiken kokoisille ja painoisille nukkujille hyvät vaihtoehdot edullisemmin.

Tutustu suosittuun napakampaan Basic Uni Foam jenkkisänkyyn verkkokaupassamme jenkkisanky.fi.

Jenkkisängyn vakiokokoja saatavissa 80 cm - 200 cm leveydellä joista suosituimmat leveydet ovat jenkkisänky 120, jenkkisänky 140 cm, jenkkisanky 160 cm, jenkkisänky 180 cm sekä jenkkisänky 200 cm. Kysy myös jenkkisänky tarjous tehdas tilauksesta omilla mitoillasi, väreillä sekä täytteillä oman painosi mukaan. Tässä vain muutama esimerkki jenkkisängyistämme. Nyt myös suositut jenkkisängyt säilytystilalla. Myymme kaikki, myös laadukkaammat jenkkisängyt edullisesti.

Tutustu verkkokaupassamme Jenkkisanky.fi lisää eri malleihin!Sivun alkuun