Aisti nojatuoli jalkarahilla

Pienemmänkin tilan Aisti nojatuoli jalkarahilla helppohoitoisella antiikinomaisella teksiilinahkalla verhoiltuna. Koko 79x80cm, korkeus 113cm. Istuinkorkeus 51cm ja istuinsyvyys 53cm. Jalkarahin mitta 49x46cm, korkeus 46cm.

Netto
349€
Aisti nojatuoli jalkarahilla
Uutuus

Lisätiedot

Aisti nojatuoli jalkarahilla väriltään tummempi harmaan ruskea.

Täydennä olohuoneesi tai TV-huoneesi sisustusta tyylikkäällä ja monipuolisella pyörivällä TV-tuolilla jalkarahilla. Tämä siro ja moderni tuoli ei ainoastaan tarjoa mukavaa istumista, vaan myös rentouttavaa lepoasentoa.

Laadukas antiikinomainen tekstiilinahka tuo tuoliin ja jalkarahiin ylellistä ilmettä ja tuntuu miellyttävältä istuessa. Lisäksi tuolin ja jalkarahin pyörivä ja makuuasentoon liukuva rakenne tarjoaa monipuolisuutta ja mukavuutta käyttäjälle. Voit säätää liukutoiminnan herkkyyttä oman mieltymyksesi mukaan, jotta saat juuri sopivan rentoutumiskokemuksen.

Tämä pyörivä TV-tuoli jalkarahilla on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Se sopii mainiosti moderniin sisustukseen ja tarjoaa paikan rentoutua ja nauttia televisiosta tai hyvästä kirjasta päivän päätteeksi. Valmistaudu viihtymään täydellisessä mukavuudessa tämän monipuolisen nojatuolin ja jalkarahin ympärillä!

-Rg 56840