Liisa 2 / Timo lasten pieni kerrossänky 155x70cm

Pienikokoinen Liisa 2 / Timo lasten pieni kerrossänky massiivipuisena Nyt Suomen edullisimpaan hintaan kahdella värillä! Koko 164x76,5/83cm, korkeus 140cm. Patjakoko 155x70cm.

Netto
225€ 395€
Liisa 2 / Timo lasten pieni kerrossänky 155x70cm

Lisätiedot

Liisa 2 / Timo lasten pieni kerrosssänky värit: aavistuksen kuultava valkoinen sekä todella upean näköinen kuultava musta. Mustana sänky 269,- turvalaita 19,- ja rullalaatikko 99,-

Kerrossängyn lyhyt lisäturvalaita alasänkyyn valkoisena +15,-
Laadukas pestävä paksumpi ja hengittävämpi Liisa luksus lastenpatja 155x70x10cm tarjoushinnalla 59,- Saatavana myös petauspatja/patjansuoja 35,- sekä kosteussuojalla 55,-

Kerrossängyn alle saatavana ulosvedettävä säilytyslaatikko valkoisena 89,-

Tikkaat asennettavissa joko oikealle tai vasemmalle puolelle.
Kerrosängyt voi kasata myöhemmin erillisiksi sängyiksi. Sängyn painoraja noin 50kg/sänky. Kysy lisää lasten pieni kerrossänky.

Pääkuvasta poiketen varastomallit tikapuiden osalta poikkeaa hivenen pääkuvasta eli oikean puolen pystypuu ei mene ylös asti (kuva tästä viimeisessä piirroskuvassa).

Huom! Huomioithan turvallisuussyistä että kerrossänky ei ole leikkipaikka. Jos lapset tykkäävät keikkua ja heilua sängyssä, suosittelemme kiinnittämään sängyn seinään varmuuden vuoksi.

Myös puiseen sänkyyn kuuluvat pienet oksien kohdat, työstöjäljet sekä puun elämisestä johtuvat pienet hiushalkeamat maalipinnassa. Ainoastaan kalustelevyistä valmistetuissa sängyissä voidaan taata virheetön ja täysin sileä pintakäsittely. Toimituksen yhteydessä kasausohjeessa yksi ylimääräinen alasängyn pitkä sivulaita ei kuulu toimitukseen.