Acazia Madrid 6-hengen ruokailuryhmä

Massiivi akaasiaa oleva tukeva Acazia Madrid 6-hengen ruokailuryhmä. Acazia ruokailuryhmä pöytäkoossa 175x90cm, korkeus 75cm.

Netto
999€
Acazia Madrid 6-hengen ruokailuryhmä

Lisätiedot

Tätä sarjaa saatavana myös neljälle hengelle pöytäkoossa 135x80cm. Kysy lisää.

Acazia ruokailuryhmä värit: valkoinen/antiikin harmaa, koko valkoinen sekä ruskea. Kysy lisää Acazia ruokaryhmä - sarjoista.

Käyttö-/hoito-ohjeita:
Pöydän ja tuolien kannet on haluttu säilyttää aidon puun näköisenä, joten pintaan ei ole käytetty suojaavaa lakkakerrosta, vaan se on käsitelty kevyesti petsaamalla ja mahdollisimman ohuella lakkakerroksella mahdollisimman aidon tuntuisen pinnan luomiseksi.

Tästä johtuen on otettava huomioon seuraavat seikat:

-Puupinta on suojattava rasvaisilta ruuilta, kuumilta astioilta (esim. kahvikuppi) sekä kaikilta nesteiltä pöytäliinan ja tablettien avulla. Mikäli rasvaa tai nesteitä pääsee puupintaan, ne voivat jättää siihen jäljen. Tästä johtuen rasva tai neste tulisi pyyhkiä nukkaamattomalla liinalla pois mahdollisimman nopeasti. Voimakkaita pesuaineita tulee välttää, ne saattavat vahingoittaa tuotteen pintaa. Tarpeen tullen voi käyttää mietoa pesuainetta kuten vesi-/mäntysuopaliuos.

Mikäli tuotteen pinta vaurioituu tai siihen imeytyy esim. rasvaa, pintaa voidaan puhdistaa esim. erittäin hienolla hiomapaperilla kevyesti hankaamalla ja paikkaamalla pinta soveltuvan värisellä petsillä. Pintaa voi myös suojata esimerkiksi mehiläisvahalla.

Harmaasta pinnasta voi myös irrota väriä uutena.

Akaasia ruokailuryhmät edullisesti netistä !