Kotimaan Lumo 160x200cm runkopatjapaketti

Premium-luokan 100% Kotimainen, Kajaanissa valmistettu hintaluokkansa laadukkain Lumo-runkopatjapaketti esijännitetyillä/aktivoituvilla Agron-jousilla 160x200cm 5cm paksulla Standard profiloidulla petauspatjalla nyt kampanjahintaan.

Netto
1 890€
Kotimaan Lumo 160x200cm runkopatjapaketti

Lisätiedot

Kuvan Kotimaan Lumo 160x200cm runkopatjapaketti alk. 1890€ harmaalla tiheäkudonteisella kankaalla ja 5cm vahvalla Standard profiloidulla petauspatjalla.

Tämä näyttävän näköinen Lumo runkosänkysetti tarjoaa unet lumoaviin uniin joka on Suomessa käsityönä valmistettu. Runkokorkeus 34cm+23cm valinnais jalat.

Lumo on sänkymallisto, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kaikissa patjoissa on panostettu maailmalla tunnettuihin huippulaadukkaisiin Agron-tehtaan karkaistuihin jousiin, pehmusteisiin sekä käyttömukavuuteen. Hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi ja jaksat paremmin arjen askareissa.

Mallistossa on valittavissa monipuolinen valikoima kankaita ja värejä. Lisäksi vaihtoehtoiset lisämukavuudet tuovat arkeen pientä luksusta.

Lumo runkopatjalla on 25-vuoden runkotakuu ja 25-vuoden jousen katkeamattomuus ja irtoamattomuustakuu.

Mallisto sisältää erikoiskokoisia runko-, jenkki- ja moottorisänkyjä.

Erikoismittaisten sänkyjen ja patjojen osalta ole yhteydessä myymäläämme.

Tuote voidaan valmistaa senttimittaisina sekä millä tahansa suomessa saatavilla olevalla huonekaluverhoilukankaalla.

Kuvasta poiketen tarjouspakettina nyt 2kpl Aitokaluste Standard 80×200cm runkosänkyjä hard kovuudella ilman vyöhykkeitä (27cm runkokorkeus). Kankaan värinä tumman harmaa Inari 96. Pyöreät pähkinän väriset jalat, setti kampanjahintaan 1390€.

Kampanjahintapaketti sisältää myös 5cm paksun profiloidun vaahtomuovi Stantard-petauspatjan polycotton-kangas päällisellä. Petauspatjan päällinen on vesipestävissä.

Vaihtoehtoisesti voit valita lisähintaan useita petauspatja vaihtoehtoja.

Mikäli sänky tulee "joka päiväiseen" käyttöön suosittelemme 7cm:n tai 11cm:n petauspatjoja. Kysy lisää.

-Ak