Scotland 4-hengen pöytäryhmä terassille

Tukeva ja näyttävä massiivimännystä valmistettu antiikinomainen valkoinen/harmaa puutarhakaluste pöytäryhmä penkeillä. Ruokapöydän koko 150×78 cm, korkeus 73 cm. Penkin mitta: 140×39 cm, korkeus 44cm.

Netto
595€
Scotland 4-hengen pöytäryhmä terassille
Uutuus

Lisätiedot

Scotland 4-hengen pöytäryhmä terassille
Kutsu ystävät ja perhe nauttimaan ulkoilmasta tämän tukevan puisen puutarhan ja terassin pöytäryhmän äärellä, joka sisältää tilavat penkit. Valmistettu laadukkaasta ja kestävästä pohjolan massiivimännystä. Sertifioitu puu ja vesiohenteinen ekologinen maali suojaavat tätä tuotetta ympäristötekijöiltä ja tekevät siitä kestävän ja kauniin kokonaisuuden puutarhaasi. Tämä pöytäryhmä tarjoaa ihanteellisen paikan ruokailuun, rentoutumiseen ja yhdessäoloon ulkotiloissa.

Terassin pöytäryhmässä on tilava pöytä ja kaksi penkkiä, jotka tarjoavat mukavasti istumapaikkoja useammallekin henkilölle. Sen tukeva rakenne takaa vakauden ja kestävyyden, joten voit nauttia huolettomasti ulkoilmaelämästä pitkään.

Tämä ulkopöytäryhmä on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, tyylikkyyttä ja kestävyyttä ulkotiloissaan. Luo mukava ja kutsuva ilmapiiri puutarhassasi tai terassillasi tällä laadukkaalla puisella pöytäryhmällä ja vietä ikimuistoisia hetkiä ystävien ja perheen kanssa ulkona.

-Bg