Laulumaa huonekalutLaulumaa huonekalut Kaluste-Matilla on Laulumaa-huonekalujen edustus!

Jenkkisängyt - Jenkkisanky.fi verkkokauppa avattu, tervetuloa !

Jenkkisängyssä jos missään rentoudut varmasti päivän askareiden jälkeen, kun se on vain omalle ja vierusnukkujan painolle suunniteltu. 

Jenkkisängyt koostuvat pääosin vaahdollisista ja jousitteisista välipatjoista joissa alla jäykemmät tai pehmeämmät runkosängyt. Jenkkisänkyjämme voit valita oman painon mukaisesti sekä eri verhoiluilla ja väreillä. Eritoten laadukkaammat Sleep&Dream -sarjan jenkkisängyt ovat suunniteltu nopammin hengittäviksi, allergiaystävällisimmiksi sekä vartaloa myötäilevyydeltään tarkemmiksi. Laadukas Sleep&Dream jenkkisänky-mallisto parantaa unesi laatua, jolloin heräät päivään virkeämmin. Basic Uni sarja on tällä hetkellä jopa Suomen edullisin jenkkisänky-sarja josta löytyy kaiken kokoisille ja painoisille nukkujille hyvät vaihtoehdot.

Tutustu lisää napakampaan Basic Uni Foam jenkkisänkyyn blogissa FitFashion – Haaveissa hyvä sänky.

Jenkkisängyn vakiokokoja saatavissa 80cm - 180cm leveydellä joista suosituimmat leveydet ovat jenkkisänky 120, jenkkisänky 140 sekä jenkkisanky 160 cm. Kysy myös jenkkisänky tarjous tehdas tilauksesta omilla mitoillasi, väreillä sekä täytteillä oman painosi mukaan. Tässä vain muutama esimerkki jenkkisängyistämme. Myymme kaikki, myös laadukkaammat jenkkisängyt edullisesti.

Tutustu verkkokaupassamme Jenkkisanky.fi lisää! Muhkea jenkkisänky edullisesti netistä vaikka osamaksulla !