Laulumaa huonekalut Laulumaa huonekalut Kaluste-Matilla on Laulumaa-huonekalujen edustus!

Familon Ergo 160x200cm jenkkisänky

1 950€

Muhkea ja ergonominen Familon Ergo -jenkkisänky älypehmuste antaa optimaalisen tuen ja parhaan nukkumismukavuuden. Koko 160x200cm, korkeus 61cm.

Tuotekuvat

Lisätiedot

Vakaan ja tukevan jenkkivuoteen patjassa on toisella puolella lämmön ja painon mukaan muotoutuva rentouttava älypehmuste, ja toisella puolella hyvän tuen antava kantava erikoispehmuste. Jenkkipatjan pintaosissa on Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan paikoillaan. Alarungoissa on tukeva Familon Bonnel -alajousisto, pintapehmuste ja Antislip-liukuestekangas. Korkeasta jenkkisängystä on helppo nousta. Koko 160x200cm, korkeus ilman jalkoja 42cm. Napakan tuntuinen jenkkisänky sopii eri painoisille ja muotoisille vartaloille. Suunniteltu erityisen hyvää yksilöllistä tukea kaipaaville, selkävaivoista kärsiville ja ikäihmisille. Myös herkille sopivalla Familon Ergo -jenkkisängyllä on Allergiatunnus®.

Pääty lisähintaan +349,-

Lisävarusteena myös vartaloa täysin myötäilevässä sileäpintaisessa / pintapaineen hävittävässä Familon Ergo Ultra Smart petauspatjassa (+295,-) hengittävämpi Stretchline-joustokangas (kokonaispaksuus n. 7 cm), vesipesu 60 astetta. Jalkasarjana kierrettävä pyöreä tumma massivitammi 12 cm korkea jalka. Väri: tummanharmaa tai kitti huonekalukangas / vaalea Strech-joustokangas. Samaan sarjaan saatavana myös säilytyslaatikko 120x45x45cm +390,-

FAMILON ERGO -JENKKISÄNKY ÄLYPEHMUSTE
Hyvän unen tukena

-Familon