Laulumaa huonekalut Laulumaa huonekalut Kaluste-Matilla on Laulumaa-huonekalujen edustus!

Acazia Madrid / Fersa ruokailuryhmä


Näyttävä antiikin tyylinen Acazia Madrid ruokailuryhmä kuudella tuolilla antiikin valkoisena. Pöytäkoko 175x90cm. Kuvan Vera 6 hengen ruokailuryhmät loppu, Saatavuutta eri tuoleilla. Kysy esim. Fersa-tuoleilla tarjoushintaan 1910,-

Tuotekuvat

Lisätiedot

Fersa-ruokatuolit vahvalla kubu-punoksella sekä runko massiivipuuta. Fersa ruokatuolit sisältävät beigen kangas-pehmusteen. Acazia ruokailuryhmä saatavana kuvan Vera-tuoleilla koko 135x80cm neljälle tarjoushintaan 595,00 eur. Kysy lisää Akaasiapuisista saman sarjan tuotteista.

Käyttö-/hoito-ohjeita:
Pöydän ja tuolien kannet on haluttu säilyttää aidon puun näköisenä, joten pintaan ei ole käytetty suojaavaa lakkakerrosta, vaan se on käsitelty kevyesti petsaamalla ja mahdollisimman ohuella lakkakerroksella mahdollisimman aidon tuntuisen pinnan luomiseksi.

Tästä johtuen on otettava huomioon seuraavat seikat:

-Puupinta on suojattava rasvaisilta ruuilta, kuumilta astioilta (esim. kahvikuppi) sekä kaikilta nesteiltä pöytäliinan ja tablettien avulla. Mikäli rasvaa tai nesteitä pääsee puupintaan, ne voivat jättää siihen jäljen. Tästä johtuen rasva tai neste tulisi pyyhkiä nukkaamattomalla liinalla pois mahdollisimman nopeasti. Voimakkaita pesuaineita tulee välttää, ne saattavat vahingoittaa tuotteen pintaa. Tarpeen tullen voi käyttää mietoa pesuainetta kuten vesi-/mäntysuopaliuos.

Mikäli tuotteen pinta vaurioituu tai siihen imeytyy esim. rasvaa, pintaa voidaan puhdistaa esim. erittäin hienolla hiomapaperilla kevyesti hankaamalla ja paikkaamalla pinta soveltuvan värisellä petsillä. Pintaa voi myös suojata esimerkiksi mehiläisvahalla.

Harmaasta pinnasta voi myös irrota väriä uutena.

Akaasiapuiset ruokailuryhmät edullisesti netistä !